Rapportages

Of u nu de uitgangspunten en resultaten van grondexploitatie of businesscase wilt presenteren of na een actualisatie de mutaties in beeld wilt brengen, GrexManager biedt een passende oplossing voor uw organisatie. Snel, eenduidig en overzichtelijk rapporteren. En dat op basis van een samen met u overeengekomen standaard format. De rapportagemodule is een standaard onderdeel van de GrexManager webomgeving.

PLAN EEN DEMO Productblad

Online beschikbaar

De rapportagetool wordt u aangeboden vanuit uw online omgeving. Op deze wijze kunt u altijd en overal overzichten genereren.

Standaard format en maatwerk

Wij hebben diverse standaard rapportages voor u beschikbaar. Maar wij bieden ook maatwerk rapportages aan. Op deze wijze sluiten overzichten altijd aan op uw werkwijze en de wensen vanuit uw organisatie.

Snel, eenduidig en overzichtelijk

Genereer uw rapportage van grondexploitatie of bouwgrondportefeuille snel, eenvoudig en overzichtelijk in het standaard format

Inzichtelijke rapportages creeëren

Maak uw eigen rapportages en vergelijk de resultaten tussen deze rapportages met GrexManager.

25 jaar ervaring met gebiedsontwikkeling verwerkt

Ervaring opgedaan in het werkveld is verwerkt in onze rekenmodellen.

Penetratietest

Voor de veiligheid van uw data zorgen we dat we altijd up to date zijn met dataveiligheid. Hier hoort uiteraard het uitvoeren van penetratietesten bij.

Toekomstbestendig

Door de gekozen ontwikkelmethoden is GrexManager een betrouwbaar en toekomstbestendig systeem.

Helpdesk altijd bereikbaar

Bij GrexManager hoort een professionele helpdesk, met medewerkers die tijdens kantooruren bereikbaar zijn via zowel telefoon als mail.

Het meest complete grondexploitatiemodel

Gebiedsontwikkeling is een complexe en risicovolle onderneming. Er zijn verschillende soorten partijen bij betrokken en belangen mee gemoeid. Om de financiële gevolgen van gebiedsontwikkeling transparant en eenduidig in beeld te brengen, heeft Metafoor GrexManager ontwikkeld.

Gebiedsontwikkeling is een complete en risicovolle onderneming.

Wij zijn er van overtuigd dat GrexManager de financiële consequenties van gebiedsontwikkeling snel, transparant en eenduidig in beeld brengt.

70+ gebruikers aangesloten
100% betrouwbare analyses
24/7 support
+25 jaar ervaring in gebiedsontwikkeling en rekentools

Professionaliseer vandaag uw beheersysteem

Wij laten u zien hoe snel en simpel het kan zijn.

Meld u aan voor onze Kwartaalberichten

U ontvangt als eerste onze Kwartaalberichten
(Grondexploitaties en Juridisch) en Outlook
Grondexploitaties