Nieuws

Welkom bij GrexManager Nieuws!

Hier vind je een overzicht van de geschiedenis van onze updates, inclusief belangrijke mijlpalen en toekomstige ontwikkelingen.

 

Update 2.1: Vernieuwd rekenmodel

Met de lancering van versie 2.1 introduceerden we de GrexManager add-in, een krachtige tool die apart moest worden gedownload en geïnstalleerd. Deze versie bood gebruikers nieuwe mogelijkheden en een verbeterde gebruikerservaring, maar vereiste nog steeds het gebruik van de add-in.

Update 3.3: Einde van de Add-in 

Met trots kondigen we aan dat vanaf versie 3.3 de add-in volledig is komen te vervallen. GrexManager is overgegaan naar een geheel online platform, waardoor gebruikers gemakkelijker kunnen werken en samenwerken zonder de noodzaak van een afzonderlijke add-in. Deze update markeerde een belangrijke stap voorwaarts in de evolutie van GrexManager en resulteerde in verbeterde toegankelijkheid en gebruiksgemak voor onze gebruikers.

Aankomende Update: GrexManager 4.0

We zijn verheugd om de aankomende lancering van GrexManager 4.0 aan te kondigen! Deze nieuwe versie markeert een volledige vernieuwing van zowel de gebruikersinterface als de database-architectuur, waardoor GrexManager nog intuïtiever en krachtiger wordt. Met de integratie van BI-toepassingen zullen gebruikers in staat zijn om geavanceerde data-extractie en analyses uit te voeren, waardoor ze nog beter inzicht krijgen in hun grondexploitaties.

Blijf op de hoogte voor meer updates en aankondigingen over GrexManager 4.0!

Ontwerp zonder titel

Gebiedsontwikkeling is een complete en risicovolle onderneming.

Wij zijn er van overtuigd dat GrexManager de financiële consequenties van gebiedsontwikkeling snel, transparant en eenduidig in beeld brengt.

80+ gebruikers aangesloten
100% betrouwbare analyses
24/7 support
+25 jaar ervaring in gebiedsontwikkeling en rekentools

Kom bij ons langs op kantoor

Of je nou wilt sparren over jouw doelstellingen of wilt kennismaken met een bakje koffie. Voel je vrij om contact met ons op te nemen.

Hoofdkantoor GrexManager

Bekijk de route

Adresgegevens

Bolderweg 2, 1332 AT Almere

Professionaliseer vandaag uw beheersysteem

Laat ons zien hoe simpel en snel het kan zijn.

Meld u aan voor onze Kwartaalberichten

U ontvangt als eerste onze Kwartaalberichten
(Grondexploitaties en Juridisch) en Outlook
Grondexploitaties